Site pictogram Local Guide Hoorn – Rondleiding Hoorn

Geef een Stadswandeling Hoorn ‘kado’!

Stadswandeling Hoorn Kado

Wil je iemand echt verrassen, geef dan een Stadswandeling Hoorn met gids kado, leuk voor jong en oud, voor je partner of met vrienden en collega’s! De giftcard is feestelijk verpakt, leuk om te geven én leuk om te ontvangen.

Voor grote en kleine groepen

De giftcard is er in drie verschillende waardes: EUR 75,- (voor 1 t/m 5 personen), EUR 120,- (6 – 10 personen) en EUR 150,- (11 – 15 personen). Bij een rondleiding door Hoorn zijn we ongeveer 1,5 tot 2 uur onderweg.

De ‘stadswandeling giftcard’ is een jaar geldig zodat de ontvanger voldoende tijd heeft om een geschikte datum te vinden.

Gift Card Bestellen

Een ‘Gift Card’ vol verhalen

Bij een rondleiding breng ik de statige gebouwen tot leven met verhalen over de bewoners achter de gevels. Je zult het prachtige Foreestenhuis anders bekijken als je het verhaal hoort over de schatrijke weduwe van Foreest die rond 1775 een relatie begint met haar huisknecht. De Jan Haringsteeg vergeet je nooit meer als je weet wat hij heeft klaargespeeld tijdens de slag op de Zuiderzee.

Bij een rondleiding ontkomen we niet aan de controversiële Jan Pietszn. Coen, maar het verhaal van zijn jonge vrouw Eva Ment is minstens zo interessant. Ik neem jullie mee met op leerzame maar vooral leuke wandeling! Niet voor niets wordt Local Guide Hoorn gewaardeerd met vijf sterren bij Google én vijf sterren bij Tripadvisor!

Inspiratie

Highlight wandeling

Tijdens de Highlights tour neem ik je mee langs de Highlights van de stad zoals: de Hoofdtoren, het Statenlogement, de Roode Steen, De Oude Waegh, de Bossu-huizen en nog veel meer. We komen langs de belangrijkste historische plekken van Hoorn en ik vertel je de verhalen van vroeger en nu! Klik hier voor een uitgebreide omschrijving.

Gouden Eeuw wandeling

Bij de Gouden Eeuw wandeling komen komen we langs de prachtige monumenten uit deze tijd. Namen als Willem IJsbrantsz Bontekoe, Jan Pieterszoon Coen en architect Hendrick de Keijzer zullen in deze rondleiding niet ontbreken. Er worden veel verhalen uit de VOC tijd en de 80-jarige oorlog verteld. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving.

Gift Card Bestellen

Mobiele versie afsluiten